KADROMUZ

Sibel ÇALIŞAN İNCE - Okul Müdürü

Sibel ÇALIŞAN İNCE

1988 yılında Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde doğmuştur. İlk ve Orta Öğrenimini Çay’da almış olup; Lisans Eğitimini 2004-2008 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 2008/2009 eğitim öğretim yılında Çay Kız Meslek Lisesi´nde Çocuk Gelişimi Bölümü branş derslerine girmiştir. 2009/2010 eğitim döneminde Kastamonu ili, Taşköprü ilçesinde Muzafferettin Gazi İlköğretim Okulu´nda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2010 yılı Haziran ayında  Afyonkarahisar´a atanarak 2 yıl Alcalı İlköğretim Okulu´nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalışmıştır. 2012 yılında İscehisar Hacı Döne Demirel Anaokulu´na tayin olmuş; bir yıl Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapan öğretmenimiz, 2013-2023 yılları arasında Okul Müdürlüğü görevi yapmıştır. 2023 yılı Ağustos ayı itibariyle Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.