VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Merkez / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanında her yönde uzmanlaşmayı hedef edinen bir kadro ile; Çocuğun eğitiminde aileleri de desteklemeyi ilke edinen bir eğitim yaklaşımıyla; çocukları hayata hazırlayan, tercih edilen, ulusal ve uluslar arası alanda lider bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, çocuğun eğitiminde anne-babaları eğitimsel programlarla güçlendirme, teknolojik gelişmeleri eğitim etkinlikleri ile bütünleştirmek, ulusal ve evrensel değerleri benimsetmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, okul öncesi eğitim alanında benimsediğimiz ilkeleri ve eğitimsel stratejileri ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak için varız . Aynı zamanda bölgemizde anaokulu denilince akla gelen ilk yer olmak..

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim